maandag 28 december 2015

MAZ Beautyland wenst al haar klanten, collega's en vrienden een gelukkig en uniek 2016! Mag dit jaar een uitschieter worden ten opzichte van andere jaren! Voor de laatste spulletjes zijn wij vandaag en morgen nog van 9:30 tot 17:00 uur geopend. Wij zijn gesloten van 30 december t/m 2 januari. Onze webshop is gewoon geopend en alle bestellingen worden uitgeleverd. Wij hopen u weer te zien in 2016!


zaterdag 19 december 2015

Enjoy Nails biedt verschillende opleidingen aan om u op te leiden tot professioneel nagelstyliste. Van een manicure tot een Allround cursus. Onze opleidingen zijn opgebouwd uit losse modules. Hiermee heeft u de mogelijkheid zich te specialiseren in bepaalde technieken van nagelstyling. U kunt deze modules los volgen of als combinatie. Combinatie opleidingen zijn aantrekkelijker omdat deze de benodigde basisonderdelen bevatten en tegen een scherpe prijs worden aangeboden.

Wij zijn een CRKBO erkend leerbedrijf, dit betekend dat al onze cursussen BTW vrij zijn wat kan oplopen tot wel een paar honderd euro!
Ook bieden wij ervaren nagelstylistes de mogelijkheid om individuele begeleiding te krijgen voor perfectionering en- of wedstrijdbegeleiding.

Wilt u meer weten over onze nagelopleiding of producten? Neem dan contact met ons op.



dinsdag 8 december 2015

Ook bij MAZ Beautyland vieren wij kerst en oud en nieuw. Wij zijn gesloten van 23 t/m 26 december en 30 december t/m 2 januari. Op alle andere data zijn wij geopend volgens onze reguliere openingstijden. Uiteraard is onze webshop gewoon geopend en worden alle bestellingen uitgeleverd.


maandag 7 december 2015

Om alvast in de kerststemming te komen hebben wij de leukste ontwerpen met de flash forward art screens voor de kerst op een rijtje gezet.